Inspirasjon

 GULL OG GRØNN 2 ÅRSLAG

Vi pyntet til 2 årsdagen til sønnen vår som er veldig glad i bondegård og dyr. Fargetemaet var gull og grønt. Jeg valgte å plukke blomster selv istedenfor å kjøpe dem. Vi brukte norgesglass som vaser og bondegårdsdyrene hans som bordpynt. Vi mikset med grønntonene for å få mer dybde. Når man har stor familie og ikke plass til å feire hjemme blir man nødt til å være litt kreative. Vi fikk låne lokaler og pyntet og fikset så det passet anledningen. Hjemmesyd bursdagskrone ble det også.

Det ble også en god anledning for oss å teste ut noen av de nye varene våre. Bannere, vimpler, ballongtall og lightbox, samt andre festartikler er snart tilgjengelige i nettbutikken.

Her har vi brukt:

Sizoweb Lys grønn

Kubbelys gull

Kubbelys Mørkegrønn

Sugerør Mint og gull - Kan snart kjøpes i nettbutikken

Servietter - Elegance Perlegrønn og Elegance Gull

Vimpler - Fargerike Vimpler - kan snart kjøpes i nettbutikken

Banner - Mint og gull - Happy Birtyday - kan snart kjøpes i nettbutikken

Ballonger - Gull og Grønn , Tallballong i Gull "2" - tallballonger kan snart kjøpes i nettbutikken

Duker - Hvit papirduk og Krem Plastduk - kommer snart i nettbutikken

Ligthbox - A4 med 3 tekstrader - kan snart kjøpes i nettbutikken

 

 

 

Personlige Servietter med Æ, Ø og Å

Vi holder på med produktutvikling av servietter som du kan personalisere enda mer enn det vi har per i dag. Dette gjelder servietter hvor vi kan trykke med ditt eget bilde, eller med en logo som du har kjær. Da er det viktig at bildet eller illustrasjonen er av høy kvalitet. Send en e-post inn til post@decorium.no da vi designer og finner løsninger for våre kunder utover det som finnes i nettbutikken av personlige servietter.

I dette prosjektet fokuserer vi også på å få inn de særnorske bokstavene Æ, Ø og Å. De andre personlige serviettene er varmestemplet som ikke har tegnene Æ, Ø og Å og dermed blir det veldig vanskelig å trykke disse bokstavene på serviettene. Løsninger for personlige servietter med særegne norske bokstaver er at vi må trykke med vanlig trykk, som en printer. Det får ikke den relief følelsen som varmestemplede servietter, men det blir vedlig fine servietter ut av dette også. Her har vi en designer som jobber med illustrasjoner til disse serviettene så vi får fine og relevante illustrasjoner som du kan velge mellom på dine personlige servietter.

I første omgang vil illustrasjonene for personlige servietter fokusere på hovedmarkedet vårt som er bryllup, konfirmasjon og dåp, men etterhvert så vil vi nok ekspandere dette til å også gjelde andre områder som for eksempel personlige servietter for bursdager, bachelor-fester, 30-årslag, osv.

Lurer du på noe om personlige servietter så skriv inn til oss på post@decorium.no for å høre hva vi kan gjøre for deg og ditt design på dine personlige servietter.

 

 VI SER BLÅTT

Det er snart konfirmasjons tider igjen og da har vi samlet sammen noen av våre bestselgere som inspirasjon for konfirmanten som liker blått. Ved å bruke en mix av blåfarger er det med på å skape en fin dybde på bordet og gjør det hele litt mer spennende.

Nedenfor ser du utvalgte servietter, sjokoladehjerte, sugerør, telys, papirduk, klistremerker, lys, bordløper og bordpynt.

 
 
 
 
 

 

 

PERSONLIGE SERVIETTER

 

Viste du at du kan bestille personlige servietter hos Decorium? Dette er en av våre bestsellere, kanskje ikke så rart da den er den perfekte detaljen til din fest.

Vi har et stort utvalg av allerede designede servietter, og alt du trenger å gjøre er å skrive inn din tekst, maks to linjer, og velge farge på serviettene og skriften. Fargen på designet og skriften blir lik. 

NB! Æ, Ø og Å kan ikke brukes.

Disse serviettene kommer i tre ulike størrelser - kaffe, lunsj og middag. Det er 100 stk servietter i en pakke av kaffe og lunsj, og 80 stk av middag.

Det er 3- 4 ukers leveringstid på disse serviettene, så det er viktig å bestille de i god tid før din fest. 

 
 
 
 
 

SOMMERFEST

 

Vi er inspirert av lupiner i rosa, lilla og blå toner om dagen.

Bland farger, nyanser og stiler for å skape mer dybde og personlig preg på sommerfesten.

 

Her har vi brukt:

Middagsserviett: Aqua
Lunsjserviett: Gammelrosa
Kaffeserviett: Hvit Butterfly

Sommerfugl: Turkis

Bordløper: Sizoweb Turkis

Lys: 
Kubbelys Lyselilla 7x10
Kubbelys Rose 7x15
Telys Lime

Lysestake Sølv 9x15
Telys holder i strass
Lysfat Speil 12cm

Lyssmykke: Hjerte

Vaser:
Vase porselen 9.5x14cm
Vase porselen 6x9.5cm
Minivase glass 4.5x9cm
Minivase glass 6.5x13cm

Sugerør: Mint og gull papirsugerør

 
 
 

VÅRT BRYLLUP

 

Det er mange måte å feire en stor anledning som et bryllup på. Tenkte derfor å vise dere hvordan vi gjorde det når vi giftet oss for snart tre år siden. I forbindelse med vårt bryllup tok jeg (Emilie) et bryllupsplanleggingskurs som jeg fikk mye bruk for under hele planleggingsprosessen.

Vi ønsket å gjøre det så personlig som mulig og dro derfor med både farger og elementer som sa noe om oss. Vi hadde ikke allverdens budsjett, så mye var hjemmelaget eller gjenbruk. Jeg brukte lang tid på å finne de perfekte pyntegjenstandene som jeg følte representerete oss. Fargetemaet var Navy og Fuchia, med innslag av sølv og glitter. Vi designet og pyntet alt selv slik at vi viste at vi ville få det akkurat slik vi ønsket det. Til og med blomsterbuketten min og knappehullsblomstene var selvlagd. Selve lokalene var et velhus/barnehage i nærheten av der vi bor. Selvsagt var det ikke drømmen å ha feiringen der, men det var det vi fikk til innenfor vårt budsjett på den tiden. Vi brukte rett i overkant av 100.000 kr på hele bryllupet, inkludert leie osv, samt mat og drikke til 110 personer.

Vi hadde bar med barkart, et velkomstbord med glass og champanje, et kakebord for selve bryllupskaka og et for alle de andre kakene, en photobooth med mange props og et gave- og gjesteboksbord. Dagen gikk i ett, men vi hadde en utrolig fin feiring.